ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Πολυεστερικές Επισκευές (καρίνας , κονσόλας , deck)

Το Κέντρο Θαλάσσης, Marine Service Team παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής σκαφών.Πολλές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι πολυεστερικές επισκευές (καρίνας, κονσόλας,deck).Με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτουμε μπορούμε να μεταμορφώσουμε το κατεστραμμένο πολυεστέρα και να του δώσουμε νέα πνοή, που να μοιάζει σαν καινούργιο. 


polyesterikes-episkeyes-kentro-thalassis

Ανακατασκευές

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την συντήρηση ή την επισκευή του σκάφους σας. Μπορούμε να προχωρήσουμε στην ανακατασκευή  ολοκληρωτικά ή σε μεμονωμένα τμήματα του σκάφους σας, 
Ορισμένες από τις εργασίες που διευθετούμε είναι:
• Επισκευή, κατασκευή καταστρωμάτων
• Χρωματισμός ή γυάλισμα υφάλων και εξάλων
• Γυάλισμα καταστρώματος και εξαρτημάτων

anakataskeyes-kentro-thalassis

Συντήρηση και Επισκευή Μπαλονιών

Η τεχνογνωσία που κατέχουμε καθώς επίσης η ποιότητα υλικών και η αξιοπιστία που μας δείχνουν οι πελάτες, είναι μερικά από τα σημάδια προόδου και εξέλιξης της εταιρείας.Η συντήρηση, επισκευή σε PVC, σε Hypalon, επένδυση με αντιολισθητικό ύφασμα  είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.Μπορούμε να εκτιμήσουμε άμεσα το μέγεθος της ζημίας ή της συντήρησης και να προχωρήσουμε άμεσα στην ανακατασκευή και συντήρηση αυτού. 

synthrhsh-kai-episkeyh-mpalloniwn-kentro-thalassis

Αφαίρεση Παλαιού Υφαλοχρώματος (μοράβια)

Η μοράβια είναι σημαντική για να απωθεί διάφορους μικροοργανισμούς από την γάστρα έτσι ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην πρόωση του σκάφους.Η αφαίρεση αυτής, είναι σημαντική για να  δούμε την τωρινή  κατάσταση της γάστρας του σκάφους.Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και κλείστε ένα ραντεβού στο 210 400 4994.

 

afairesh-palaioy-yfaloxrwmatos-kentro-thalassis

Εφαρμογή Ασταριού και Υφαλοχρώματος

Το εκπαιδευμένο προσωπικό, διαθέτοντας την τεχνογνωσία που απαιτείται είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα, όπως είναι αυτό του σχηματισμού ρύπανσης στην καρίνα του σκάφους από την πανίδα και τη χλωρίδα της θάλασσας. Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας μοράβιες επιτυγχάνουμε την καλύτερη προστασία του σκάφους από βακτηρίδια, άλγη, φύκια, οστρακοειδή και άλλους οργανισμούς.

efarmogh-astarioy-kai-yfaloxrwmatos-kentro-thalassis

Βάψιμο Γάστρας με Gelcoat

Επιθυμείτε να βάψετε το σκάφος αλλά δεν το έχετε ξανακάνει και φοβάστε να το πάρετε απόφαση; Το εξειδικευμένο Κέντρο Θαλάσσης, διαθέτοντας τον κατάλληλο χώρο και την ανάλογη τεχνογνωσία μπορεί να επαναφέρει τα χρώματα του σκάφους  στην αρχική του μορφή. Το βάψιμο της γάστρας με Gelcoat είναι η σίγουρη λύση για το σκάφος σας.

vajimo-gastras-me-gelcoat-kentro-thalassis

Γυάλισμα Γάστρας

Στο τέλος του καλοκαιριού,ύστερα από τις διακοπές απρόσκλητα έρχεται και η συντήρηση του σκάφους.Η πλεύση στα γαλανά νερά δημιουργεί στην γάστρα σας ένα χρώμα,θαμπό; Ο καθαρισμός δεν περιλαμβάνει μόνο το πλύσιμο της γάστρας αλλά και την συντήρησή της.Έτσι με τα κατάλληλα υλικά και την απαραίτητα εργασία ενός τεχνικού επιτυγχάνεται το ζωντανό χρώμα,όπου δίνει καινούργια ζωή στην αισθητική του σκάφους σας.

gyalisma-gastras-kentro-thalassis

Καθαρισμός Σκάφους

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό σκαφών και σκαφών αναψυχής. Διαθέτοντας πιεστικά μηχανήματα νερού  καθαρίζουμε τόσο  τον εξωτερικό όσο και τον  εσωτερικό χώρο του σκάφους σας. Πραγματοποιούμε  καθαρισμό στις υφασμάτινες επιφάνειες, καρέκλες, στρώματα και με καθαριστικά κατάλληλα για την κάθε επιφάνεια.

katharismos-skafous-kentro-thalassis

Πλήρεις Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Αντιμετωπίζετε προβλήματα στα ηλεκτρολογικά του ιδιόκτητου σκάφους σας και δεν ξέρετε πως να το επαναφέρετε στην αρχική κατάσταση; Είμαστε εδώ, καθημερινά δίπλα σας, με Κινητή Μονάδα Υποστήριξης για οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

plhreis-hlektrologikes-egkatastaseis-kentro-thalassis

Τοποθέτηση Τeak Πατώματος

Με ένα τηλεφώνημα στο  210 400 4994 μπορείτε να λύσετε κάθε σας απορία.Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι πολλές και μία από αυτές είναι η εφαρμογή teak πατώματος.Ελάτε σε επαφή με το εξειδικευμένο μας προσωπικό για την διευθέτηση του θέματος που σας απασχολεί.

topothethsh-teak-patwmatos-kentro-thalassis

Εγκατάσταση Συστημάτων/Εξοπλισμού Πλοήγησης και Επικοινωνίας (GPS, VHF, Sonar, AIS)

Το Κέντρο Θαλάσσης βρίσκεται δίπλα σας, με Κινητή Μονάδα Υποστήριξης για να σας παρέχει υπηρεσίες ακόμα και αν είστε σε δύσκολη κατάσταση.Προσφέρουμε  ακόμα υπηρεσίες  για Εγκατάσταση συστημάτων/ εξοπλισμού πλοήγησης και επικοινωνίας (GPS, VHF, Sonar, AIS).

egkatastash-systhmatwn-ejoplismoy-plohghshs-kai-epikoinwnias