ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Κινητή Μονάδα Τεχνικής Υποστήριξης

Το Κέντρο Θαλάσσης για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μεγάλων σκαφών και των ναυτιλιακών εταιρειών, οι οποίες δεν διαθέτουν πάντα την δυνατότητα να φέρουν το σκάφος τους ή τις μηχανέςτ τους στις εγκαταστάσεις μας έτσι ώστε να γίνει ο έλεγχος και η συντήρηση που χρειάζονται, επένδυσε στη δημιουργία μιας Τεχνικής πλήρως εξοπλισμένης Κινητής Μονάδας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού. 

start-up-kainoyrgias-ejwlemvias-kai-mhxanhs-thalassis

Registration Σκάφους, Start up Εξωλέμβιας και Μηχανής Θαλάσσης

Κινητό συνεργείο που μπορεί να πραγματοποιήσει όλες τις εργασίες που χρειάζεται ένας κινητήρας.Μπορεί να κάνει επί τόπου στο λιμάνι startup και registration του νέου σας σκάφους,διαθέτει συνεχή σύνδεση με internet,περιέχει ό,τι και ένα πλήρες συνεργείο μηχανών θαλάσσης,είναι πιστοποιημένο με ISO 9001:2015,όπως και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί και ναυπηγοί που θα ασχοληθούν με το σκάφος σας.

registration-skafous-kentro-thalassis

Διαγνωστικός έλεγχος τεχνικού θέματος

Είτε έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στο σκάφος σας είτε όχι,το Κέντρο Θαλάσσης είναι δίπλα σας, για να σας παρέχει έναν σίγουρο διαγνωστικό έλεγχο καθώς και για οποιαδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίσουμε μπορούμε να προχωρήσουμε άμεσα στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

diagnwstikos-elegxos-kentro-thalassis

Service συντήρηση μηχανών

Το Κέντρο Θαλάσσης είναι καθημερινά δίπλα σας, για να σας βοηθήσουμε σε  οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.Πέραν όμως και από τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, είμαστε εδώ για την  προληπτική συντήρηση του σκάφους σας. 

service-synthrhsh-mhxanwn-kentro-thalassis

Αποκαθήλωση εξωλέμβιας μηχανής ή και μόνο ποδιού για μεταφορά και παράδοση στις εγκαταστάσεις μας

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα του ιδιοκτήτη μικρού σκάφους αναψυχής είναι η ανέλκυση και μεταφορά του σκάφους του με το τρέιλερ στο συνεργείο, είτε για επισκευή, είτε για την απαιτούμενη συντήρηση. Μια διαδικασία όχι μόνο χρονοβόρα αλλά και με όλα τα προβλήματα μετακίνησης που συνεπάγονται. Η λύση είναι ένα κινητό συνεργείο με το οποίο όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται στον τόπο όπου βρίσκεται το σκάφος. Ένα από τα πληρέστερα κινητά συνεργεία είναι του «Κέντρου Θαλάσσης» του κ.Βουλγαράκη Ηλία. 

apokathilwsh-ejwlemvias-mhxanhs-kentro-thalassis