Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Από το 1983 η εταιρεία μας ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, πάντοτε με αίσθημα ευθύνης, εξασφαλίζει για τους πελάτες της υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις. Διαθέτοντας έτσι στους καταναλωτές, κορυφαία προϊόντα θαλάσσης από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστικούς οίκους.


Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται στις επισκευές και την εμπορία εξωλέμβιων μηχανών και έσω-εξωλέμβιων μηχανών θαλάσσης, πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών, τρέιλερ, γεννητριών, ναυτιλιακού εξοπλισμού καθώς και γνήσιων ανταλλακτικών-λιπαντικών.


Αντιπροσωπεύει επώνυμα προϊόντα για την σωστή συντήρηση και υποστήριξη των αναγκών κάθε Σκάφους Αναψυχής, ενώ παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη
στην επισκευή & συντήρηση μηχανών θαλάσσης, διαθέτοντας Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο για τις μηχανές MERCURY, MARINER, YAMAHA, SUZUKI, SEADOO, HONDA, MERCRUISER, CUMMINS & TOHATSU, καθώς και πολυετή εμπειρία/εξειδίκευση σε μηχανές Volvo Penta. Επίσης η Κινητή Μονάδα Τεχνικής Υποστήριξης που διαθέτει η εταιρεία, μπορεί και καλύπτει τις τεχνικές ανάγκες των φίλων της θάλασσας σε οποιαδήποτε Μαρίνα της Αττικής.


Η πιστοποίηση κατά ISO/ IEC 17024 "Πιστοποιημένου Τεχνικού", η πιστοποίηση Τεχνικού 04145447 GR του Ο.Ε.Ε.Κ ., η πιστοποίηση κατά ΕΛΟΤ ISO 9001:2015 από την εταιρεία IQCERT, βάζουν την εταιρεία μας σε καθεστώς συστήματος διαχείρισης ποιότητας & επιβεβαιώνουν την κατεύθυνση μας για την υψηλή ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού, την δραστηριότητα και την αξιολόγηση των συνεργατών μας και κυρίως τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρουμε.


Μέλος του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (Σ.Ε.Μ.Ε.Ξ.) & του Αμερικάνικου Συμβουλίου σκαφών και γιοτ (A.B.Y.C.).

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Για να επιτύχουμε σε αυτό τον ανταγωνιστικό τομέα οι σωστές εγκαταστάσεις είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παραγόντες παροχής ασφάλειας του πελατολογίου μας καθώς και του ανθρώπινου δυναμικού μας η οποία αποτελεί βασική εταιρική μέριμνα και για τον λόγο αυτό είναι ενσωματωμένη στο σχεδιασμό των εγκαταστάσεων μας.

Ως εταιρεία είμαστε προσανατολισμένοι όχι μόνο στο να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα στο πελάτη αλλά και να αναπτύξουμε μια οικολογική στάση απέναντι στη κατανάλωση ενεργειακών πόρων.

Με βάση τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες στον χώρο των μικρών σκαφών αναψυχής, γίνεται μετεγκατάσταση της εταιρίας "Κέντρο Θαλάσσης" τον Οκτώβριο του 1985 στις νέες και ιδιόκτητες καθετοποιημένες εγκαταστάσεις επί της λεωφόρου Γρ. Λαμπράκη 481 στο Κερατσίνι όπου μέχρι και σήμερα λειτουργεί ως εμπορικό κατάστημα και έκθεση σκαφών.

Κερατσίνι : Εμπορικό κατάστημα και έκθεση σκαφών.  

kentro thalassis-etaireia

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Το 2006 δημιουργείται το υποκατάστημα της εταιρείας στην περιοχή του Ασπρόπυργου το οποίο αποτελεί μια σημαντική επένδυση για το μέλλον της εταιρείας μας.

Η δυναμικότητα της εταιρείας βασίζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις οι οποίες καταλαμβάνουν έναν αρκετά σημαντικό χώρο. Στις εγκαταστάσεις αυτές παρέχονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας επισκευής και συντήρησης μηχανών θαλάσσης και  σκαφών αναψυχής.

Διατίθενται πλήρεις εγκαταστάσεις με γερανογέφυρες για την ασφαλή απεγκατάσταση και εγκατάσταση του κινητήρα , με πολλαπλούς πάγκους εργασίας, ειδικούς χώρους καθαριότητας εξαρτημάτων και χώρους φύλαξης ανταλλακτικών.

Τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της τεχνικής έρευνας, καινοτομίας και ευελιξίας, ποιότητας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης που διαθέτουμε, είμαστε γνωστοί για τη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας και εγκαταστάσεων.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Tα στελέχη και οι τεχνικοί του ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΑΛΑΣΣΗΣ είναι πλήρως καταρτισμένοι και πιστοποιημένοι, με το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια ώστε η παροχή υπηρεσιών που προσφέρουμε να έχει πάντοτε  προσανατολισμό την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των φίλων ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στοχεύοντας στις καλύτερες σχέσεις εμπιστοσύνης με τον πελάτη.

Έχοντας επενδύσει σε ένα πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό ηγούμαστε μιας επιχείρησης που διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της έχοντας μια μεγάλη γκάμα πελατών πανελλαδικά.